ŠÉFKUCHAŘ MAREK HORA HOSTUJE V GÓKANA – Gókaná Sushi Bar
Zámecká 17, 702 00 Ostrava +420 720 588 588

Booking








    ŠÉFKUCHAŘ MAREK HORA HOSTUJE V GÓKANA

    Rezervace na čísle +420 720 588 588

    9. 11. od 19:00 a 10. 11. od 12:00

    Jak jsme již během prázdnil avizovali, hostování známých šéfkuchařů, již 9.11 začínáme.

    Jako první se u nás objeví Marek Hora, skvělý člověk, majitel a sushimaster z Yamato v Praze, restaurace, která je zařazena v Michellin guidu jako podnik, který je doporučeno navštívit, restaurace, která má ocenění WORLD SUSHI SKILLS INSTITUTE, která jí zařazuje mezi elitní celosvětové podniky zabývající se sushi tématikou.

    Znalosti a zkušenosti Marka Hory se opírají o několikaletý pobyt v Japonsku, kde se učil od mistrů ve svém oboru. Marek Hora a jeho tým do Ostravy přicestují včetně jejich surovin, které jsou převážně importem z Japonska.

    Dalším šéfkuchařem, který k nám přijede bude Michal Konrád, jeden je nejznámějších a zároveň nejtalentovanějších šéfkuchařů na Slovensku, šéfkuchař restaurace Fou ZOO v Bratistlavě. Na jeho kuchyň se můžete u nás v Gokana těšit ve středu 28.11.2018 od 18:00.

    – tým Gokana –


    DEGUSTAČNÍ MENU MARKA HORY A JEHO TÝMU Z RESTAURACE YAMATO:

    Zensai moriawase – Kamo , shiitake, tofu, nasu

    *

    Otsukuri – maguro, hotate, saba, hamachi, ika

    *

    Yakimono – Sake no yuzu miso yaki – marinovaný losos v japonském citrusu a miso –

    Mokruša SAUVIGNON pozdní sběr 2017

    *

    Nimono – Buta no kaku ni – vařený buček na japonský způsob-
    Domaine Cornin Pouilly Fuisse Les Plessys 2015 / La Barbatella BARBERA d’Asti DOCG

    2015
    *

    Sushi – hosomaki 3 ks, nigiri zushi 2 ks –
    Emrich Schonleber Riesling Mineral Trocken 2017

    *

    Misoshiru – tradiční japonská polévka

    *

    Dezáto – kuri bruleé – žloutkovo-smetanový krém s kaštany

    *

    Cena za menu 1.290,-
    Cena za menu včetně párování vín 1750,-

    Zavřeno. V tuto chvíli nerozvážíme.

    Zavřeno.